Centrum de Kern verhuurt!


Wij verhuren onze unieke locatie ook aan jou! Dus heb je een ruimte nodig voor
  • je meditatiegroep
  • je yogaklas
  • je lezing
  • je praktijk (massage, coach, etc)
  • je vrouwengroep of mannengroep
  • je ontmoetingsbijeenkomst
  • een retraite 
  • teambuilding
  • etc.
Bij Centrum de Kern is het mogelijk! Wij bieden onze rustieke en bijzondere plek te huur aan wanneer jij op zoek bent naar een plek waar je heerlijk kunt verbinden en delen. Je bent zo welkom! 
We hebben verschillende mogelijkheden en werken graag op basis van jouw vraag en behoefte. Neem dus vrijblijvend contact met ons op.

PRAKTIJKRUIMTE. Een sfeervolle binnenruimte waar het goed toeven is met een groep maar ook zeer geschikt voor een individuele sessie zoals massage of coaching. In de entree is een keukenblok met koelkast en een rolstoeltoegankelijk toilet.
 
 
                                                                                              

Details: De ruimte is 25m2 groot en biedt plaats aan een actieve groep van 8 tot 10 personen. Voor een lezing is er plaats voor 30 personen. Tevens is er een geluidsinstallatie aanwezig met cd spelers, en diverse aansluitingen voor apparatuur. Ook is er internet aanwezig. Extra apparatuur zoals beamer ed. kunnen op aanvraag geleverd worden. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. 
 
 
DE ENERGIE TUIN. Een oase van rust en groen in het Zeeuws Vlaamse landschap. Een ideale plek voor teambuilding, yogalessen in de rust van de natuur, meditaties, maar ook een kinderfeest waar de natuur nog een plek mag hebben, een creatieve uitspatting (schilderen, schrijven, etc.) in de natuur... heerlijk!. De mogelijkheden zijn eindeloos. De tuin is een inspirerende plek waar je je eigen plek kunt vinden.                                                                                         

Details: De tuin bestaat uit verschillende delen waardoor er altijd een uniek plekje voor jou is. Het voorste gedeelte met de grote vijver is heerlijk om bij te kamperen met je tentje, romantisch aan het water. Het achterste deel van de tuin is met haar mooie energie erg geschikt om te werken, zoals yoga, meditatie, teambuilding, etc. Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein.
 
     


DE TIPI. Een authentieke tipi tent, waarin je (al dan niet rond het vuur) kunt samenkomen. Drumcirkels, ontmoetingsgroepen, meditatie, etc. De tipi helpt je op een natuurlijke manier verbinden. (de tipi is niet rolstoeltoegankelijk) Een geweldige ervaring! **                                                                                        
Details: De tipi heeft een diameter van 7m waardoor zij                  
geschikt is voor groepen tot 50 á 60 personen bij een lezing. Wil je in de kring rond het vuur zitten is er plaats voor ongeveer 35 personen
 
 


** TARIEVEN
Eén dagdeel: € 40,-
Twee dagdelen: € 75,-
Hele dag (drie dagdelen): € 100,-
Weekend (vr.avond t/m zondagmiddag) € 250,- 
Wil je een combinatie van verschillende ruimtes, neem dan contact met ons op over de aangepaste tarieven. 

Overnachten
Het is bij meerdaagse activiteiten mogelijk te overnachten op ons terrein. Hiervoor kun je je eigen tent meebrengen. Centrum de Kern beschikt over de nodige faciliteiten in het toiletgebouw. 
Het tarief: € 15,- pp/pn

Extra service
We bieden als extra service ook maaltijden en tussendoortjes als ook koffie en thee aan tijdens je activiteiten. De prijs hiervan is op aanvraag en afhankelijk van jouw wensen.